"Unity is strength… when there is teamwork and collaboration,

wonderful things can be achieved."

~ Mattie Stepanek

Medlemsavgift Fågelbro Ridklubb 2019

• Senior 450 kr
  • Junior 350 kr

Vill du bli medlem?

Gör en Inbetalning  till:

• plusgiro 433 16 22-3, eller
    • swish  123 236 06 26

Märk inbetalningen med namn, ålder (år) och  "medlemsavgift".

Välkommen!

Alla som är medlem i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är automatiskt med i förbundet.  Att vara med i det ideella arbetet i en förening skapar samhörighet och ger många vänner med samma intresse som Du själv har.

Medlemsförmåner Fågelbro Ridklubb

•  Häst & Ryttare

Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

• Gemensam olycksfallsförsäkring

Alla medlemmar i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportsförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Läs mer här

• Klubbkläder

Fågelbro Ridklubb erbjuder sina medlemmar fina klubbkläder till konkurrenskraftiga priser. Beställning av klubbkläder tas upp ca 2-3 gånger/år genom vår FB-sida.

• Medlemssponsring

• Tävlingsryttare
      • dressyr:  på tävling uppnått minst 62% vid två tillfällen på lägst lokal nivå
      • hoppning: på tävling uppnått två felfria rundor vid två tävlingstillfällen på lägst lokal nivå
      • varit funktionär vid minst två tävlingar som arrangeras av Fågelbro Ridklubb

Tävlingsekipage som ej står uppstallade på Stall Fågelbro kan ev. undantas från funktionärskravet om man t.ex. ordnar sponsring/priser till tävlingar eller på annat sätt är aktiv i klubben.

• Medlemmar som ej är tävlingsryttare

Medlemmar kan ansöka om klubbkläder för ett värde om max motsvarande en tävlingslicens för sin ålderskategori vid årets slut om man

• varit funktionär vid minst två tävlingar som arrangeras av Fågelbro Ridklubb

Medlemmar som ej står uppstallade på Stall Fågelbro kan ev. undantas från funktionärskravet om man t.ex. ordnar sponsring/priser till tävlingar eller på annat sätt är aktiv i klubben.

• Alla medlemmar

Medlemmar som visar extra engagemang i klubben har möjlighet att söka bidrag till en hästrelaterad aktivitet motsvarande ett värde om max en tävlingslicens.

Ansökan om medlemssponsring skickas till Fågelbro Ridklubbs ordförande för prövning och beslut om bidragets storlek.

1/4 Stall Fågelbro öppet för utomstående ekipage!

8/3 Stallet fortsatt stängt för inkommande ekipage!

10/2 Stallet stängt pga smittskydd!

27/3 Ett par nya schabrak och lindor i lager! Skynda fynda!

1/3 Sista dag för beställning av vårens ES-kläder

Stötta Fågelbro Ridklubbs verksamhet och våra duktiga ryttare! Ni syns med er logga här.