"Unity is strength… when there is teamwork and collaboration,

wonderful things can be achieved."

~ Mattie Stepanek

Medlemsavgift 2019

• Senior 450 kr
  • Junior 350 kr

Vill du bli medlem?

Gör en Inbetalning  till:

• plusgiro 433 16 22-3, eller
    • swish  123 236 06 26

Märk inbetalningen med namn, ålder (år) och  "medlemsavgift".

Välkommen!

Alla som är medlem i en ridklubb som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet är automatiskt med i förbundet.  Att vara med i det ideella arbetet i en förening skapar samhörighet och ger många vänner med samma intresse som Du själv har.

Medlemsförmåner Fågelbro RK

•  Häst & Ryttare

Tidningen ingår i medlemsavgiften och kommer direkt hem i brevlådan. Förutom aktuell information från förbundet kan Du läsa om allt möjligt som är av intresse för den ridintresserade, som olika grenar, träningstips, ryttarprofiler, hästskötsel och mycket mer.

• Gemensam olycksfallsförsäkring

Alla medlemmar i en förening som är ansluten till Svenska Ridsportsförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring. Läs mer här

• Klubbkläder

FRK erbjuder sina medlemmar fina klubbkläder till konkurrenskraftiga priser. Beställning av klubbkläder tas upp ca 2-3 gånger/år genom vår FB-sida.

• Medlemssponsring

• Tävlingsryttare
      • dressyr:  på tävling uppnått minst 62% vid två tillfällen på lägst lokal nivå
      • hoppning: på tävling uppnått två felfria rundor vid två tävlingstillfällen på lägst lokal nivå
      • varit funktionär vid minst två tävlingar som arrangeras av FRK

Tävlingsekipage som ej står uppstallade på Stall Fågelbro kan ev. undantas från funktionärskravet om man t.ex. ordnar sponsring/priser till tävlingar eller på annat sätt är aktiv i klubben.

• Medlemmar som ej är tävlingsryttare

Medlemmar kan ansöka om klubbkläder för ett värde om max motsvarande en tävlingslicens för sin ålderskategori vid årets slut om man

• varit funktionär vid minst två tävlingar som arrangeras av FRK

Medlemmar som ej står uppstallade på Stall Fågelbro kan ev. undantas från funktionärskravet om man t.ex. ordnar sponsring/priser till tävlingar eller på annat sätt är aktiv i klubben.

• Alla medlemmar

Medlemmar som visar extra engagemang i klubben har möjlighet att söka bidrag till en hästrelaterad aktivitet motsvarande ett värde om max en tävlingslicens.

Ansökan om medlemssponsring skickas till FRK:s ordförande för prövning och beslut om bidragets storlek.

8/3 Stallet öppnar, men stängt för inkommande ekipage!

10/2  Stallet stängt pga smittskydd!

1/3 Senaste dag för beställning av vårens kläder!