"Det enda vi vet med säkerhet,

är att allt är osäkert."

~ François-Marie Arouet de Voltaire

1/4

From 1/4 öppnar vi stall Fågelbro igen för utomstående ekipage, och hälsar alla som tränar på anläggningen varmt välkomna tillbaka!

Vi vill dock påminna om att vi hänvisar till samma ”Hästägarförsäkring” som gäller vid anmälan till tävling när man kommer hit med sin häst. Det är viktigt att alla tar sitt ansvar att alltid försäkra sig om att aldrig åka iväg med en sjuk häst, eller en häst som vistats bland andra sjuka hästar.

Vi uppmanar även alla som kommer till vår anläggning att undvika att lägga/hänga täcken, jackor mm på sargen eller på krokar utan i möjligaste mån lämna detta i transport eller bil. Alternativt förvara i egen påse.

Fullständig information om gällande hästägarförsäkran finner ni här:

Vi ses!

8/3

Stallet öppet, men fortfarande stängt för inkommande ekipage!

Stall Fågelbro följer Svenska Ridsportförbundet, som nu häver det tillfälliga tävlingsstopp som varit, och öppnar nu för utresa från anläggningen. Utomstående besökare från friska anläggningar är välkomna med rena kläder och skor. Anläggningen är stängd för utomstående ekipage under hela mars.

20/2

Årsmöte

Väl mött på FRKs årsmöte 20/2 kl 18:00 i kafeterian!

Kallelse

Verksamhetsberättelse 2018

10/2

Stallet stäng för besökare samt för utresa!

Just nu är viruset EHV-1 aktivt i Stockholmsområdet. Tyvärr är Värmdö drabbat, men vi på Fågelbro har ingen sjuk häst, vilket vi är tacksamma för. Anläggningen är dock tills vidare stängd för in- och utresa med hästar. Undvik att besöka andra ridanläggningar.

Måste ni besöka andra stallar och sedan kommer till Fågelbro - byt kläder, hela ridutrustningen, från hjälm till skor. Tvätta händerna med handsprit, ev. spraya av er med Virkon (ofarligt för hud, kläder och skor). Spraya hellre en gång för mycket än för lite!

Läs gärna mer på

1/4 Stall Fågelbro öppet för utomstående ekipage!

8/3 Stallet fortsatt stängt för inkommande ekipage!

10/2 Stallet stängt pga smittskydd!

27/3 Ett par nya schabrak och lindor i lager! Skynda fynda!

1/3 Sista dag för beställning av vårens ES-kläder

Stötta Fågelbro Ridklubbs verksamhet och våra duktiga ryttare! Ni syns med er logga här.