Ryttarmeddelande

"Jag är inte där än, men jag är närmare än igår."

~ José N. Harris

Ryttarmeddelande avseende alla regionala/lokala tävlingar på Fågelbro

• Fasta starttider läggs ut på Equipe senast 20.00 dagen innan tävlingen.
  • Avanmälan görs även till kontaktperson i proppen (inte bara i TDB) när det är mindre än 48 timmar kvar till tävlingen startar.
  • Domare, se proppen
  • Prisutdelning sker normalt efter varje klass, annars meddelas det i sekreteriatet innan. Prisutdelningen sker till fots vid alla regionala klasser.
  • Sekretariatet öppnar 1 timma före första start (vi är ofta här tidigare). Observera att Fågelbro RKhar tysta tävlingar, dvs ingen speaker som ropar in ekipage eller läser upp resultat.
  • Anläggningen som tävlingen hålls på är Stall Fågelbro. Ridhuset och utebana är av fibersand. Om tävlingsbanan är inomhus är den då avkortad till 20×58 meter.
  • Vägbeskrivning, se Kontakt.
  • Parkering sker på anvisad plats längs väg vid hagar, alt. vid Golfklubben. Större lastbilar undanbedes. Parkeringsytan är mycket begränsad och vi ber er alla att hjälpas åt så att det blir så smidigt som möjligt för oss alla. Tänk på att vi har extremt ont om plats.
  • Avanmälan: Anmält ekipage anses som automatiskt startanmält. Ekipage som ej kommer till start och som ej avanmält debiteras en straffavgift på 150 kr/klass och häst.
  • Strykningar kan göras via mail senast 3 timmar före tävlingen startar. Ingen återbetalning av anmälningsavgift. Återbetalning av anmälningsavgift sker endast mot uppvisande av godkänt veterinärintyg/läkarintyg senast 3 dagar efter tävlingen har startat.

Vi tackar våra sponsorer för att ni gör våra tävlingar möjliga!

8/3 Stallet öppnar, men stängt för inkommande ekipage!

10/2  Stallet stängt pga smittskydd!

1/3 Senaste dag för beställning av vårens kläder!