Ryttarmeddelande

"Jag är inte där än, men jag är närmare än igår."

~ José N. Harris

Ryttarmeddelande avseende alla regionala/lokala tävlingar på Fågelbro

• Anmälan samt tävlingsinformation i TDB.
  • Fasta starttider läggs ut på Equipe senast 20.00 dagen innan tävlingen.
  • Domare, se proppen
  • Prisutdelning sker normalt efter varje klass, annars meddelas det i sekreteriatet innan. Prisutdelningen sker till fots vid alla regionala klasser.
  • Sekretariatet öppnar 1 timma före första start.
  • Observera att Fågelbro RK kan ha tysta tävlingar, dvs ingen speaker som ropar in ekipage eller läser upp resultat.
  • Fågelbro Stall är en rökfri anläggning. Lösgående får kan finnas i hage nära anslutning till tävlingsbanan. Hundar ska hållas kopplade inom tävlingsområdet

• Anläggningen som tävlingen hålls på är Stall Fågelbro. Ridhuset och utebana är av fibersand. Om tävlingsbanan är inomhus är den avkortad till 20×58 meter.
  • Anläggningsskiss, se Anläggningsskiss.
  • Vägbeskrivning, se Kontakt.
  • Parkering sker på anvisad plats längs väg vid hagar, alt. vid Golfklubben. Större lastbilar undanbedes. Parkeringsytan är mycket begränsad och vi ber er alla att hjälpas åt så att det blir så smidigt som möjligt för oss alla. Tänk på att vi har extremt ont om plats.
  • Avanmälan: Anmält ekipage anses som automatiskt startanmält.

Ekipage som ej avanmält till klass och inte kommer till start ska erlägga en straffavgift enligt respektive grens TR. Återbetalning enligt TR I.

Avanmälan görs även till kontaktperson i proppen (inte bara i TDB) när det är mindre än 48 timmar kvar till tävlingen startar.

Vi tackar våra sponsorer för att ni gör våra tävlingar möjliga!

1/4 Stall Fågelbro öppet för utomstående ekipage!

8/3 Stallet fortsatt stängt för inkommande ekipage!

10/2 Stallet stängt pga smittskydd!

27/3 Ett par nya schabrak och lindor i lager! Skynda fynda!

1/3 Sista dag för beställning av vårens ES-kläder

Stötta Fågelbro Ridklubbs verksamhet och våra duktiga ryttare! Ni syns med er logga här.