Tränare

"Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out."

~ Robert Collier

På Fågelbro har vi tillgång till flera av Sveriges mest eftertraktade tränare inom både hoppning och dressyr.

För sina elever erbjuder flera även video-träning efter överenskommelse.

Vi har också ett antal populära gästtränare varje säsong.

Olle Granqvist

Hästgym/ markarbete

Olle är en eftertraktad tränare som fokuserar på stärkande och korrekt arbete för hästen. Med  utmanande markövningar som ger tydliga resultat och insikter lyfter han både häst och ryttare.

1 g/v

Dressyr

Moa är C-tränare i dressyr, fystränare, personlig tränare och ingår i Ridsportförbundets resursteam för Talang nivå 3 & 4.

1 g/v

Michelle Hagman-Hassink

Dressyr

Michelle har under många år arbetat som beridare i Tyskland. Hon var med på långa listan inför OS 2012 och togs ut till det svenska landslagets elittrupp inför 2017.

Hon har sedan många år ett tätt samarbete med Stuteri Sprehe och tävlar flera av deras hästar på internationell Grand Prix-nivå.

Michelle är numera bosatt i Holland, och kommer till Fågelbro 2 dagar/månad för träningar. Michelle är en mycket uppskattad och engagerad tränare!

1 g/m

Hopp

Med över 40 års erfarenhet som instruktör och tränare så stärker EG Haking ekipage på alla nivåer. EG:s egna ord:

"Något som präglat mig i alla år är ambitionen att vidareutveckla inlärningsmetoder för att optimera träningskvaliteén och minimera fallgropar. Detta har jag grundat på mina egna erfarenheter, samt andras tränare inlärningsmetoder och filosofier.

Genom struktur, målmedvetenhet och visioner får jag ryttare att nå sin fulla potential!"

2 g/m

Kontakt: Sara Sjögren

Ann Liwing

Hopp

Ann är B-tränare i hoppning, och enormt uppskattad och mycket meriterad tränare som även själv är aktiv ryttare på svår-klass nivå.

2 g/m

Kontakt: Sara Sjögren

Jennifer Svensson

Dressyr

Jennifer är en välanlitad tränare som under de senare åren har haft flera ekipage som har ridit SM - både ponny och häst. Ett par av hennes elever har även ridit NM och EM.

Jennifer fick sin tränarutbildning när hon jobbade för Klaus-Martin Rath i Tyskland och driver numera JS Dressage. Ninni har flera vinster i Falsterbo Horse Show, Breeders Trophy och Grand Prix i Lövsta Future Challenge på Elmia Scandinavian Horse Show med sin egen uppfödda hingst Sibelius 1315.

Jennifer kommer till Fågelbro 2 dagar/månad för träningar.

1 g/m

8/3 Stallet öppnar, men stängt för inkommande ekipage!

10/2  Stallet stängt pga smittskydd!

1/3 Senaste dag för beställning av vårens kläder!