Om FRK

Fågelbro Ridklubb

Fågelbro Ridklubb är en ideell förening med säte på den moderna träningsanläggningen vid Stall Fågelbro vid Fågelbro Golf & Countryclub på Värmdö.

Vi är anslutna till Svenska Ridsportsförbundet och arbetar för en trygg och trivsam miljö för såväl hästar som människor.

Fågelbro Ridklubb vill bidra till ett livslångt intresse för hästen och allt som rör ridsport. Att umgås med hästar ger insikter och lärdomar som är värdefulla även utanför stallet. Gemenskap, säkerhet och kunskap är våra ledord och det genomsyrar allt vi gör.

Vi lägger fokus på att hjälpa våra medlemmar att sätta mål som utvecklar och stärker, och erbjuda redskap som möjliggör målen. Vi vill bistå med att skapa förtroende och samverkan inte bara mellan häst och ryttare utan också mellan oss som vistas i stallet.

Hos oss kan du träna för erfarna och professionella instruktörer. Vi har en aktiv ungdomssektion som ordnar aktiviteter i och kring stallet.

Tävlingsverksamheten och andra aktiviteter ger många möjligheter att engagera sig även om man inte är ryttare. Vi är en liten klubb och det ställer krav på våra medlemmars stöd och engagemang.

Och vad finns det som är mer stimulerande än att få jobba sida vid sida med de mer erfarna som stöttar och tipsar, eller att få vara den som hjälper våra unga, nya medlemmar på det sätt vi själva fick hjälp (eller önskade vi fått) en gång?

Och framför allt vill vi ha det väldigt kul tillsammans med våra hästar!

Välkommen till Fågelbro Ridklubb!

Fågelbro Ridklubb ponnylag div I