26/4

Stort grattis till våra hemmaekipage för fina framgångar i helgens tävlingar!

Minette Amneus / Prim vinst i MSV B:1 samt vinst MSV B:5 och även 2a placering i Cupen på Vikbolandets Ryttarförening

Elsa Hök / Zano placerad i 1.10 på Sundbyholm Spring Tour

Julia Fredriksson / Nicci fina procent och precis utanför placering i MSV A:1 på Hästhusets Kusk- och ryttarförening

6/4

Uppdatering av hemsida; Bl.a Tränare, styrelse samt kalender.

Pay and Ride 18/4
För medlemmar i FRK. Anmälan sker via anslag i stora stallet eller på vår facebooksida. Välkomna!

24/10

Uppdatering av hemsida!

1/4

From 1/4 öppnar vi stall Fågelbro igen för utomstående ekipage, och hälsar alla som tränar på anläggningen varmt välkomna tillbaka!

Vi vill dock påminna om att vi hänvisar till samma ”Hästägarförsäkring” som gäller vid anmälan till tävling när man kommer hit med sin häst. Det är viktigt att alla tar sitt ansvar att alltid försäkra sig om att aldrig åka iväg med en sjuk häst, eller en häst som vistats bland andra sjuka hästar.

Vi uppmanar även alla som kommer till vår anläggning att undvika att lägga/hänga täcken, jackor mm på sargen eller på krokar utan i möjligaste mån lämna detta i transport eller bil. Alternativt förvara i egen påse.

Fullständig information om gällande hästägarförsäkran finner ni här:

Vi ses!