Stall Fågelbro

Stall Fågelbro är en modern, nybyggd anläggning med två stall och sammanlagt 38 boxar, ett antal utomhusboxar samt en lösdrift för ponny.

Anläggningen har ett 20 x 60m stort ridhus som är både isolerat och uppvärmt.  Underlaget som används i ridhuset är ett modernt fibersandunderlag som används under bl.a. Gothenburg Horse Show.

Anläggningen erbjuder även en 35 x 70m stor upplyst utomhusbana med samma fibersandunderlag som används i ridhuset.

På Stall Fågelbro finns det också en skrittmaskin, solarium för hästarna, tvättmaskin och torkrum, omklädningsrum med dusch, stora sand- och gräshagar med vattenkoppar för hästarna, kafeteria mm.

För mer information och frågor om uppstallning, se Stall Fågelbro (länk här).

Pay & Jump lördag 4 april kl 9.00

Passa på at träna på vår stora fina utebana före utomhussäsongen!!!

27/3 Ett par nya schabrak och lindor i lager! Skynda fynda!

1/3 Sista dag för beställning av vårens ES-kläder

Stötta Fågelbro Ridklubbs verksamhet och våra duktiga ryttare! Ni syns med er logga här.