Medlem i Fågelbro Ridklubb

Som medlem i Fågelbro Ridklubb blir du en del av en passionerad gemenskap av hästentusiaster. Tillsammans brinner vi för hästar och ridsporten. Våra medlemmar är engagerade i klubbens intressen och vi strävar efter en stark gemenskap både på hemmaplan och på tävlingsplatser runt om i landet. Hos oss hittar du en plats där du kan utvecklas som ryttare och samtidigt bygga meningsfulla relationer med likasinnade.


Som medlem i vår förening har du många möjligheter att påverka och engagera dig. Du får tävlingslicens och chansen att representera klubben vid tävlingar, delta i våra arrangemang och använda föreningens hinder och dressyrmaterial. Vi erbjuder även medlemmar tillgång till en Pixii Camera för digitalträning eller för att spela in fantastiska ridvideor.

Ditt engagemang förväntas också vid våra tävlingar och andra klubbevenemang.


För att belöna medlemmars engagemang har vi ett förmånligt erbjudande: om du som medlem har tre godkända starter inom dressyr eller tre felfria rundor i hoppning under året och hjälper till med våra arrangemang,

täcker vi kostnaden för ditt medlemskap följande år. Det är ett sätt för oss att uppmuntra och stödja våra medlemmars aktivitet och utveckling inom ridsporten!

Bli Medlem

För att bli medlem i Fågelbro Ridklubb behöver du först betala medlemsavgiften och sedan göra en medlemsansökan här nedan.

Medlemsavgiften betalas via Swish till 123 236 06 26

Märk betalningen med år och namn

Medlemsavgifterna för 2024 ärJunior är man till och med det år man fyller 18.

Alla medlemmar i Fågelbro Ridklubb som är mellan 0-26 ingår i klubbens ungdomssektion. Läs mer under USEK.När du blir medlem hos oss blir du automatiskt medlem i Svenska Ridsportförbundet och Stockholms Ridsportförbund. Det ger dig förmånen att ha en kollektiv olycksfallsförsäkring genom Folksam, vilket är viktigt för att täcka eventuella skador, läs mer på: https://ridsport.se/om-oss/forsakringar

Dessutom får du fyra nummer av tidningen Häst & Ryttare som en del av medlemskapet.


Medlemsansökan

När medlemsavgiften är betald är du välkommen att skicka in ansökan här nedan. Uppgifterna används för att administrera dig som medlem.


Välkommen att ansöka och bli en del av Fågelbro Ridklubb!

Medlemsansökan

 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
 
 

GDPR


Användning av Personuppgifter

Fågelbro Ridklubb (FRK) samlar in och behandlar medlemmars personuppgifter för specifika ändamål. Vi samlar endast in nödvändiga och relevanta personuppgifter som krävs för medlemskap, tävlingsanmälningar och utbildningsändamål. De vanligaste personuppgifterna vi samlar in är namn, personnummer, licensnummer, adress, e-postadress, telefonnummer samt kontaktinformation för målsman.


Samtycke

Innan behandling av personuppgifter påbörjas kräver FRK skriftligt samtycke från medlemmen. Medlemmen har rätt att återkalla sitt samtycke när som helst. Samtycke krävs även för att publicera medlemmars namn och fotografier på FRK:s webbplats och sociala medier.


Delning av Personuppgifter

Vi kan behöva dela medlemmars personuppgifter med staten, kommunen, Riksidrottsförbundet, underliggande idrottsförbund, försäkringsbolag och andra myndigheter enligt verksamhetens krav.


Gallring av Personuppgifter

Personuppgifter sparas endast så länge det behövs för att uppfylla syftet med insamlingen. Uppgifterna gallras från medlemsregistret när medlemskapet avslutas.


Rätt till Korrigering

Som medlem har du rätt att begära rättelse av felaktiga eller ofullständiga personuppgifter.


Säkerhet

FRK behandlar de anförtrodda uppgifterna på ett säkert sätt. Endast ett begränsat antal behöriga personer har tillgång till uppgifterna. Personuppgifter överförs inte till externa parter utanför FRK förutom i de fall som angivits under avsnittet "Delning av personuppgifter" ovan.


Vid frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till klubben.